Разработка на приложения за Facebook

Социалните мрежи са добра възможност за хората, които искат да популяризират дейността си чрез фирмения си интернет сайт или блог, да привлекат бързо и безплатно определен брой (няколко десетки, няколко стотици, защо не няколко хиляди) посетители на страниците си.

За различните игри, промоции, кампании е добре да имате отделна апликация (tab) за Вашата фен страница във Facebook. Защо ли? Правилата на Социалната мрежа се промениха. Повече за тях може да прочетете тук:

Фейсбук (Facebook) Правила за Промоции, Игри и Реклама

Екипът на “Уебфинити” ще разработи и ще направи дизайн на специално избрана апликация – специфична за Вашия бизнес, за Вашата ниша, за кампанията Ви. Тъй като Социалните мрежи вече са голяма част от Онлайн маркетинга и тази индустрия се разширява всеки ден, чрез нашите иновативни приложения за Facebook Вие ще разширите своята общност от лоялни клиенти.

Цената за всяка апликация зависи от сложността й и от целта, за която се прави. Ние предлагаме безплатни консултации за всеки клиент, след която се дава конкретна цена на апликацията. Ето различни видове приложения за Facebook:

  • Направете състезание, с което ще накарате феновете си да качват снимки на фен страницата ви. Така техните приятели ще могат да гласуват за тях. Това е много ефективна игра, ако изберете правилната награда, промотирате я и я обсъждате с феновете си.
  • Направете състезание като това със снимките, само че с видеа. Това е много интересен начин да накарате феновете си да създадат нещо креативно.
  • Питайте феновете си различни въпроси, свързани с компанията ви, бранда ви – за качеството на обслужването, за различни продукти, за различни брандове. Така ще получите добра обратна връзка с клиентите си.
  • Направете списък с въпроси.Феновете, които отговорят вярно на въпроси за вашата организация или продукт, да печелят награда. Така те ще почувстват част от вашия бизнес.

 

Поръчайте своето Facebook приложение сега!