SEO одит на уеб сайт

Имате уеб сайт и искате да проверите дали той има проблеми? Или позициите му в търсачките не са толкова добри и не знаете защо? Искате да се класирате по дадени ключови думи, но не знаете дали са подходящите за Вас? Тук се намесване ние, за да Ви помогнем и дадем отговори. Направете му SEO одит. Лесно е!

Това е услуга, която открива всички проблеми върху зададения от вас уебсайт, описва ги, и отиваме една стъпка по-напред, в този одит ние даваме реалните решения на откритите проблеми по сайта ви, което прави тази услуга изключително търсена при нас. Пълният ни SEO одит (документ, който изготвяме 10+ страници с всички възможни проблеми и решенията им от SEO гледна точка) се изпълнява в рамките на 10 работни дни. След това може да го вземете и с помощта на техническото ви лице, поддържащо сайта, да се вкарат в работа всичките тези наши препоръки, което ще помогне много за позиционирането на сайта.

Чрез SEO одит на уеб сайт ние идентифицираме проблемите, свързани с оптимизацията на уеб сайта и предлагаме решения. Използваме най-новите инструменти и методи за анализ, за да разберем какво не е както трябва във Вашия уеб сайт. И предлагаме решенията. Имате няколко ключови фрази, по който искате желаете да се класирате в търсачките? Но ние ще Ви предложим нашите специално подбрани ключови думи. Екипът на “Уебфинити” внимателно ще определи тези ключови думи, които определено ще гарантира увеличаване на трафика на уебсайта Ви и успех за рекламните Ви кампании.

Всички получени резултати от одита от SEO специалисти, предоставяме на клиента подробно обяснени в доклад като добавяме и нашите препоръки.  

Етапите на нашия SEO одит могат да се обобщят:

  • Проверяваме архитектурата на уеб сайта и предлагаме промени така, че да отговаря на най-добрите SEO препоръки и предписания.
  • Анализират се текущи позиции и параметри на уеб сайта в различни важни портали и системи
  • Правим оценка на наказанията, които сайта има и начините за тяхното отстраняване

Имате още някакъв въпрос за SEO одит? Свържете се с нас като кликнете отдолу и ние ще сме повече от щастливи да Ви помогнем.

Поръчайте своят SEO одит сега!