С какво сме различни?

Всичко за нас започна с една идея. Идеята да се създаде компания, която цени креативния уеб дизайн и създава ефективни онлайн ресурси. Компания, която да се фокусира върху развитието на най-новите технологии. Ние сме екип от хора, които разработват продукти със страст и професионализъм, влагат много креативност и много индивидуалност.

Нашата мотивация е проста – да надминем очакванията Ви, да Ви направим номер 1.

Ние сме креативни и знаем как да изграждаме уникални, насочени към потребителя и функционални уеб сайтове. Търсим винаги най-новото.

Ние сме отговорни – към клиентите си, към партньорите си, към служителите си.

Ние си вършим работата добре. Вярваме, че процесът по изграждане на онлайн ресурс трябва да е възможно най-улеснен за клиента ни. Екипът ни се посвещава изцяло, за да Ви се предложи най-доброто.

Ние сме избирателни. Ние не сме голяма компания и виждаме това като уникално предимство. Тук ще намерите лично отношение към всеки детайл. Приемаме неголям брой проекти, затова отдаваме цялото си внимание на клиентите си.

Ние обичаме всичко, свързано с новите технологии – и в работата си, и в личния си живот.

Ние сме гъвкави. Разбираме, че Вашите бизнес цели и нужди могат да променят посоката си.  Ние сме малък и сплотен екип, което ни позволява да изместим фокуса на работата си  без да правим компромис с качеството на работата си. Нуждите на нашите клиенти са на първо място. От каквото имате нужда в дадения момент, ще го получите.

Ние комуникираме директно с клиентите си.  Доброто обслужване на клиентите е една от ключовите ни цели. За разлика от по-големите агенции, ние искаме нашите клиенти да имат директен достъп до хората, които всъщност работят по проектите им.